Post by sastmocordeme on Feb 10, 2022 11:00:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
plz pataisykite 10 lygį, tai neleis man žaisti. Taip pat atnaujinau visą maistą, daugiau nieko negaliu padaryti. Aš net negaliu aptarnauti kliento, jie tiesiog išeina, kai tik žaidimas prasidės, greitai pataisykite
man patinka šis žaidimas
Patinka
Ši programa buvo gera, tačiau ji įstrigo ant pirmojo sušių sunkvežimio elemento, o tai labiausiai erzina
Linksmos pramogos taip pat padeda man išlaikyti ramybę
Pašalinus ir iš naujo įdiegus, jis vis dar labai trikdo.
Halloween Cooking Games Spillehall ezaj
Smagu kartotis, bet ne baisu, tai geras atitraukimas
Aš piktas, nes negaliu jo įdiegti
😤😤😤
Jei galėčiau duoti nulį, tai padaryčiau. Anksčiau jūsų žaidimai buvo įdomūs, bet su paskutiniu atnaujinimu Velykų parduotuvė neveikia. Nagi! Neatnaujinkite, jei tik ketinate tai sujaukti arba skirkite laiko tai padaryti teisingai.
Blogas žaidimas 😠😠
Mėgaukitės žaidimu, bet nesuteikia pakankamai stiprintuvų žaidime
Man labai patiko šis žaidimas, kol „Pokey Pizza“ sunkvežimis ir orkaitės neveikia, jūs negalite ištraukti picų, nesvarbu, ar jos sudegs. Taip pat kartais tikrai sunku gauti pakankamai žvaigždžių kai kuriuose sunkvežimiuose, kad būtų galima atidaryti kitą, nesvarbu, kaip greitai aptarnautumėte klientus. Lengvai skirčiau 5 🌟, jei ne šios problemos.
Man šiek tiek per greitai, bet smagu ir lengva
Halloween Cooking Games آرکید lmj
Gerai, man sekasi gerai
Geras žaidimas
Užbaigus 200 lygių, 201 lygis užstrigęs...nepradedamas žaisti..paskelbė šią problemą, kad ją išspręstų..todėl nebandydamas išspręsti užklausų norėčiau skirti 4 žvaigždutes. Dabar žaidimas labai pagerėjo. Tikrai smagu žaisti
Šis žaidimas tikrai geras, bet kai baigiu visus lygius, jis liepė man atnaujinti į naują lygį, nei aš atnaujinu, bet žaidimas neturi jokių pakeitimų
Sonic Runners Adventure juego Aventura iaqj
👍
Taip apmaudu!!! Hv žaidė žaidimą savaites ir pasiekė 500+ LVL. Žaidimas sugenda ir atnaujinamas ir aš turiu iš naujo paleisti 1 lvl. NUVILINA!!! 😡😡😡
Tai puikus teminis žaidimas, kuris praleidžia laiką
Man labai patiko žaidimas, nes per klaidą panaudojau savo 107 brangakmenį, kad likčiau 7, o sesuo metė man iššūkį sakydama, kad tą pačią dieną negaliu atgauti bent 50 brangakmenių. Aš padariau lažybas su ja, kad lažinsiu, ir iš tikrųjų laimėjau lažybas. Bet pradėjo kilti problemų, kai patekau į kitą pasaulį, 91 lygis neveikė. Spustelėjau ir spustelėjau, bet tai neveikė ir mane labai supykdė, nes esu labai išrankus žmogus, o vienas žaidimas, kurį pagaliau turėjau savo telefone, man sukėlė galvos skausmą. Prašome pataisyti. Prašau
Labai prasčiausias žaidimas 😠🤬😡
Manau tai puikus žaidimas..
Tai tikrai gerai
Tačiau geras žaidimas nemėgsta reklamos
Kodėl tu negirdi merginos kalbančios su tavimi, panašu, kad tu turi mokėti skaityti iš lūpų, o aš negaliu, todėl neįsivaizduoju, ką ji sako.
Man labai patinka šis žaidimas, bet yra viena klaida, kuri mane glumina. 386 lygyje, pyragaičių parduotuvėje, yra vienas klientas, kuris paprašys tuščio, vieno sluoksniuoto torto, bet kai jį pagaminsite, jis jo nepriims ir jūs nepasieksite lygio. Išskyrus tai, žaidimas yra nuostabus.
Geriausias visų laikų žaidimas ir taip, jis priklausomas, dabar pradėkite žaisti ir mylėkite kiekvieną jo akimirką. Man patinka visi grafikos dalykai, todėl tikiuosi, kad žaisdamas neturėsiu problemų
Buvo malonu, bet klientų per daug ir klausia sunkių dalykų, kuriuos pagaminti prireiks šiek tiek laiko, bet man patiko, todėl skyriau tik 4 žvaigždutes
Halloween Cooking Games Arkaadmängud gtgl
Įdomus žaidimas, bet dabar pyragaičių sunkvežimyje gaminu pyragus teisingai, bet negaliu jų patiekti, nusivylęs ir pasiruošęs pašalinti žaidimą
Įdomus žaidimas, tik viena problema, kai baigiate pirmąjį etapą, dabar vėl turite atsisiųsti kitą etapą, taip erzina
Man patinka šie žaidimai, leidžiantys jaustis laimingam ir gerai praleisti laiką
Halloween Cooking Games آرکید lmj
Įdiegiau ją ir, kai praėjau šią programą savo oppo telefone, sakoma nesuderinama ir aš to dar labiau linkiu kitiems gaminimo žaidimams, bet ten viskas taip pat ir linkiu, kad galėtumėte tai pataisyti
Wrost
Halloween Cooki
Smagu žaisti
Tai tikrai smagu, nieko blogo, bent jau su manimi, aš mėgstu žaisti visą laiką ir tai puikus žaidimas praleisti laiką.
Taip smagu, negaliu nustoti žaisti, grafika taip pat nuostabi
Viskas gerai, manau.
Tikrai patinka šis žaidimas. Man tai malonu. ... Smagu ir patinka Helovino kostiumai ir tamsesnės ekrano spalvos kaip Helovino naktis. Taip, maždaug kiekviename 3-iame žaidime yra skelbimų po 5 sekundes, bet tai nėra baisu. Esu tik 50-ajame žaidime ir trečioje Helovino virtuvėje. Atrodo, kad yra dar bent 5 pasauliai su daugybe skirtingų virtuvių. Tik tikiuosi, kad nepasieksiu tokio taško, kad būtų sunku progresuoti, nebent reikia įsigyti G8 Game Give it a Play
Halloween Cooking Games Arkada zdrc
Labai smagu ir sukelianti priklausomybę...sunku nustoti žaisti! Man gali tekti sumažinti savo įvertinimą...labai labai nusiminęs...sustiprinamieji skelbimai...teisingai...15 minučių...dažniausiai skelbimai neveikia ir tiesiog užstringa, todėl net neturiu galimybės naudoti bet kokį...labai nesąžininga! Gali tekti pašalinti! Ką tik sumažinau savo įvertinimą nuo 5 žvaigždučių iki 3... net negalėjau naudoti vieno stiprinančio skelbimo... nei vieno!
Oho. Nuo paskutinio atnaujinimo skelbimai nemokamai žaisti, gauti papildomų monetų, 2x greitis ir pan. neveikia 90% laiko. Tai bjauru.
Noriu, kad viskas grįžtų taip, kaip buvo anksčiau. Net negaliu spustelėti lygio, kuriame esu, ir žaisti, ketinu jį pašalinti
Halloween Cooking Games Spillehall ezaj
Tai gero mąstymo žaidimas
Smagiai praleidžiu iki šiol....žaidimo pradžioje, kad iš tikrųjų nuspręsčiau, ar man tikrai patinka, ar ne... vėliau galėsiu redaguoti
Šis žaidimas man šiek tiek nepatinka